lunes, 17 de febrero de 2014


XARXES SOCIALS


Facebook.svgFacebook és un lloc web de xarxes socials creat per Mark Zuckerberg i fundat al costat d'Eduardo Saverin, Chris Hughes i Dustin Moskovitz. Originalment era un lloc per a estudiants de la Universitat de Harvard, però es va obrir a qualsevol persona amb un compte de correu electrònic.
La idea de crear una comunitat basada en la web en què la gent compartís els seus gustos i sentiments no és nova, doncs David Bohnett, creador de Geocities, l'havia incubat a finals dels anys 1980. Una de les estratègies de Zuckerberg ha estat obrir la plataforma Facebook a altres desenvolupadors.
Entre els anys 2007 i 2008 es va posar en marxa Facebook en espanyol traduït per voluntaris, 7 estenent als països de Llatino-amèrica. Gairebé qualsevol persona amb coneixements informàtics bàsics pot tenir accés a tot aquest món de comunitats virtuals.
Usuaris registrats: 1110 milions (2013)


Twitter logo.svg
Twitter és un servei de microblogging, amb seu a San Francisco, Califòrnia, amb filials a San Antonio i Boston als Estats Units. Twitter, Inc va ser creat originalment a Califòrnia, però està sota la jurisdicció de Delaware des 2007.7 Des que Jack Dorsey el va crear al març de 2006, i el va llançar al juliol del mateix any, la xarxa ha guanyat popularitat mundialment i s'estima que té més de 200 milions d'usuaris, generant 65 milions de tuits al dia i maneja més de 800.000 peticions de cerca diàries.
Usuarios registrados: 500 millones ( 2012)




Logo Youtube.svgYouTube és un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos . Va ser creat per tres antics empleats de PayPal al febrer de 2005.4 A l'octubre de 2006, va ser adquirit per Google Inc a canvi de 1650 milions de dòlars i ara opera com una de les seves filials . Actualment és el lloc web del seu tipus més utilitzat a internet.
YouTube usa un reproductor en línia basat en Adobe Flash per servir el seu contingut. És molt popular gràcies a la possibilitat d'allotjar vídeos personals de manera senzilla. Allotja una varietat de clips de pel lícules, programes de televisió i vídeos musicals . Malgrat les regles de YouTube contra pujar vídeos amb drets d'autor , aquest material existeix en abundància , així com continguts amateur com videoblogs .
Usuarios: supera los 1000 millones




Logo-color-vertical.svg

WhatsApp és una aplicació de missatgeria multiplataforma de pagament que permet enviar i rebre missatges mitjançant internet de manera econòmica, complementat serveis tradicionals de missatges curts o sistema de missatgeria multimèdia. A més d'aprofitar de la missatgeria bàsica, els usuaris poden crear grups i enviar entre ells un nombre il · limitat d'imatges, vídeos i missatges d'àudio. WhatsApp és un joc de paraules de l'expressió anglesa "What 's up?" el significat s'assembla a "què passa?", "com et va?", etc. L'empresa creadora de l'aplicació, WhatsApp Inc, va ser acabada en 2009 per Jan Koum, qui havia estat anteriorment el director de l'equip d'operacions de plataforma de Yahoo i l'antic cap de l'equip d'enginyers Brian Acton. Al març de 2013 Whatsapp va anunciar que la versió per Android, històricament gratuïta, seria de pagament pel primer ús, després de 365 dies d'ús és forçós tornar a pagar per estendre l'ús del programa per un altre any.
Usuarios: alcanzo los 400 millones de usuarios.(2013)



Myspacelogo2013.svgMyspace és un servei de xarxa social propietat de Specific Media LLC i l'estrella de pop Justin Timberlake. Myspace va ser llançat a l'agost de 2003 i la seva base es troba a Beverly Hills, Califòrnia. A l'agost de 2011, Myspace comptava amb 33,1 milions de visitants als EUA.
El juliol del 2005, News Corporation va adquirir MySpace i Intermix mitjana per $ 580 milions. De 2005 a 2008, Myspace va ser la xarxa social més visitada al món, i el juny del 2006 va sobrepassar a Google com el lloc més visitat a la xarxa als EUA. L'abril del 2008, Myspace va ser sobrepassat per Facebook. Des de llavors, el nombre d'usuaris de Myspace ha anat declinant en forma constant malgrat diversos redissenys. Al setembre del 2011, Myspace es trobava al lloc 91 de tràfic total a la xarxa.
Usuaris: 30 millones.




Instagram és un programa o aplicació per compartir fotos amb la qual els usuaris poden aplicar efectes fotogràfics com filtres, marcs, colors retro i vintage, després poden compartir les fotografies en diferents xarxes socials com Facebook, Tumblr, Flickr i Twitter. Instagram va ser creada per Kevin Systrom i Mike Krieger i va ser llançada a l'octubre de 2010. L'aplicació ràpidament va guanyar popularitat, amb més de 100 milions d'usuaris actius a l'abril de 2012. Instagram va ser dissenyada originàriament per a iPhone i al seu torn està disponible per als seus germans iPad i iPod amb el sistema iOS 3.0.2 o superior podent-se descarregar des del App Store i des de la seva pàgina web. A principis d'abril de 2012, es va publicar una versió per Android i està disponible per descarregar des de Google Play.
Usuaris: Ja ha superat els 100 milions.


Logo Tuenti nuevo.pngTuenti és una xarxa social espanyola amb operacions a nivell global, propietat de l'empresa Tuenti Technologies SL,, amb seu a Madrid i de la qual Telefónica és el seu accionista principal. Va ser creada el 2006 i compta amb més de 15 milions d'usuaris registrados. Permet a l'usuari crear el seu propi perfil, afegir a altres usuaris com a amics i intercanviar missatges, fotos, vídeos, pàgines o esdeveniments. Al principi, anava dirigit a universitaris. Més tard, en vista del seu èxit, van permetre l'entrada a més usuaris, però només si tenien invitació. El 14 de novembre de 2011 es va eliminar aquesta restricció perquè tots poguessin accedir a la xarxa social, donant només el seu número de telèfon. Tuenti també permet la creació de grups de persones per parlar amb diverses alhora o també l'enviament de fotos pel xat.

XARXES SOCIALS MES INACTIVES 


Metroflog és un servei de blocs fotogràfics o fotologs en ​​idioma espanyol amb seu a Buenos Aires, Argentina. És popular sobretot entre adolescents i accessible per a qualsevol persona que compti amb una adreça de correu electrònic i Internet. La majoria dels seus accessos són des de Llatino-amèrica. Segons Alexa, al setembre de 2008 va arribar a superar Fotolog.com, 1 lloc en el qual està basat el seu sistema de publicació de fotografies.Al juliol de 2009 es va agregar un servei denominat "mur" en el qual els usuaris poden comunicar el que estan fent en cada moment. En general, el que els membres de Metroflog busquen és la 'popularitat', augmentant la quantitat de "favorits" o "Effe s", i així el límit s'expandeix i la quantitat de fotos que l'usuari pot pujar per dia va creixent.
El 19 març 2010 Metroflog actualitzar la seva imatge per atraure l'atenció dels usuaris i competir contra altres fotologs. La seva popularitat ha anat en descens en els últims anys, per la nova gamma de xarxes socials, que permet fer el que fa Metroflog però amb més activitats millors i més entretingudes.




Un fotolog, fotoblog, bloc fotogràfic o flog és un bloc al qual se li agrega una fotografia per entrada o article. La paraula fotolog en espanyol té dos orígens: derivada de l'anglès photoblog i derivada del lloc Fotolog.com




MSN Messenger va ser un programa de missatgeria instantània creat per Microsoft el 1999 i s'abandoni el 2007 a ​​causa del seu reemplaçament per Windows Live Messenger, i reemplaçat ara per Skype. El 10 maig 2011 Microsoft va comprar Skype, programa que reemplaçarà finalment a Windows Live Messenger.






una foto interesant:





No hay comentarios:

Publicar un comentario